2015-06-09 07:47:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Legyen ma óvatos a közlekedésben

Napi horoszkóp június 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, és energiáival ma aktívvá és vállalkozó kedvűvé teszi önt. Azokat a rutinfeladatokat, amelyekhez nem fűlik a foga, hagyja délutánra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Marssal. Ismét meg kell erőltetnie magát, hogy megőrizzen valamicskét a jó hangulatából. Ha teheti, töltsön minél több időt egyedül, mert így elkerülheti az összetűzéseket.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Segítséget kap ahhoz, hogy eredményesebb lehessen. Valószínűleg ma sem nyer milliókat a lottón, de találkozhat álmai partnerével, és ez többet ér minden anyagi haszonnál.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma legyen óvatos a közlekedés során, és semmiképpen se hajtson túl gyorsan. Bár ön alapvetően barátságos személyiség, ma nehezen fogja bírni a stresszt. Igaz, hogy jobban és gyorsabban dolgozik a szokásosnál, de ezzel párhuzamosan sokkal ingerlékenyebbé is válik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll, ezzel megkönnyíti az ön számára a munkavégzést. Jó hangulatban telhetnek az üzleti megbeszélések, valakitől még ajándékot is kaphat. Próbáljon meg minél több emberrel találkozni a nap folyamán.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, pontosan az ön jegyével szemben. Már reggel érezheti, hogy meg kell erőltetnie magát, ebédidőben pedig akár összetűzésbe is kerülhet valakivel, aki egyáltalán nincs jóindulattal ön iránt. Próbálja megőrizni a hidegvérét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz szemben áll a Mérleg jegyével, de jó fényszögben a Jupiterrel. Ma már nem lesz annyira feszült a helyzet, és több alternatív megoldást is találhat a problémáira. Ezen a napon másokat is ösztönözni tud az útkeresésre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, jó fényszöget vet az ön jegyére, és kellemessé teszi a mai napot. Ezzel együtt mégse várjon sokat magától, ha teheti, munka helyett inkább pihenjen.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz valósággal felszólítja arra, hogy élvezze az életét, és használjon ki minden kedvező lehetőséget. Ma szervezzen sűrű programot, és igyekezzen minél több időt együtt tölteni a barátaival.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó ragyogó ötletekkel látja el önt, alig tudja majd abbahagyni a munkát. Ha a barátai vagy kollégái valami új dolog kipróbálására hívják, tartson velük, és éljék ki együtt a kalandvágyukat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Bármi is történt korábban, az már elmúlt, fátylat rá! Itt a nyár, és itt a lehetőség arra, hogy új irányt adjon az életének. Nézzen előre, engedje el magát, élvezze az életet és a szerelmet!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, ezért izgatottnak érzi magát. Ez zavarhatja az összpontosításban, és akadályozhatja a munkájában. Ha lehetséges, halassza el a fontos megbeszéléseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: